SALTED ROASTED CASHEW NUT ABLE BRAND


about

WELCOME TO BONANZA INTERNATIONAL CO.,LTD VIET NAM

Bonanza Int'l Co.,Ltd (Vietnam), the 6th  company of Bonanza Group, was established in  2009 by Mr Bala Chow. Bonanza  Vietnam is built  only for Vietnamese who would like to contribute  to our business growth. Bonanza Vietnam is proud  to be one  of leading agricutural products  company in Vietnam. We have excellent reputation in providing the top quality products  and professional customer services...

Bonanza products are distributed widely in  international markets such as China, Taiwan,  Europe and Middle East region.  Customer is the  most important visitor on our premises. We strive  to meet the demands of our clients.

READ MORE...


Blog

Sinh thái cho cây điều phát triển tốt Cây điều là cây trồng rất dễ trồng, chúng có thể sống được ở những vùng đất xấu, nhưng để cây điều phát triển một cách tốt nhất, Bonanza xin chia sẻ một số yêu cầu sinh thái như sau...
READ MORE
Đặc tính thực vật học cây điều       Nhằm giúp quá trình chăm sóc cây điều một cách tốt nhất và cho hiệu quả cao, Bonanza xin chia sẻ một số đặc tính thực vật học của cây điều như bên dưới:
READ MORE
Hạt điều - Những lợi ích không ai ngờ tới! Hạt điều là một loại hạt khá phổ biến ở Việt Nam, nhưng chắc chắn nhiều người chưa biết tới lợi ích của hạt điều đến sức khỏe. Sau đây Bonanza xin được liệt kê một số lợi ích từ hạt điều:
READ MORE

Processing

khach-hangLet's us discover steps how to make cashew...

Contact Us

icon1  A101 Hoang Anh Gia Lai 3, Nguyen Huu Tho Street, Nha Be Dist, HCM City

icon2  bala@bonanza.com.vn ; oc04@bonanza.com.vn 

icon3  +(84) 931 434  948 / +(84) 901 187 378

icon4  bonanza.com.vn

facebook twitter google rss